Instagram testira nekoliko novih opcija

Instagram testira nekoliko novih opcija koje bi u budućnosti trebao implementirati u svoj servis, kao što je “stišavanje” određenog profila i “Slow-Mo” način snimanja za Instagram Stories.

Portal Verge prenosi informacije od jednog korisnika Twittera koji je upoznat s posljednjim testiranjima aplikacija koje provodi popularni servis za uređivanje i dijeljenje fotografija Instagram.

Facebookov servis navodno testira više novih funkcija koje bi korisnici dobili u budućnosti. Jedna od njih je i mogućnost “stišavanja” korisničkih profila, odnosno postavljanja opcije da se postovi određenih korisnika ne prikazuju na vašem feedu, ali istodobno nastavljate pratiti tog korisnika, prenosi Bug.hr.

Tu je i opcija reagiranja na Instagram Stories sadržaj pomoću emojia, opcija “Slow-Mo” snimanja za Instagram Stories te novi intuitivniji način pregledavanja starog Instagram Stories sadržaja pomoću opcije Calendar Archive View (pregledavanje starog Stories sadržaja uz dodatak kalendara za lakši pronalazak željenog sadržaja).