Instagram testira nekoliko novih opcija

Economic

Instagram testira nekoliko novih opcija koje bi u budućnosti trebao implementirati u svoj servis, kao što je “stišavanje” određenog profila i “Slow-Mo” način snimanja za Instagram Stories.

- REKLAMA -

Portal Verge prenosi informacije od jednog korisnika Twittera koji je upoznat s posljednjim testiranjima aplikacija koje provodi popularni servis za uređivanje i dijeljenje fotografija Instagram.

Facebookov servis navodno testira više novih funkcija koje bi korisnici dobili u budućnosti. Jedna od njih je i mogućnost “stišavanja” korisničkih profila, odnosno postavljanja opcije da se postovi određenih korisnika ne prikazuju na vašem feedu, ali istodobno nastavljate pratiti tog korisnika, prenosi Bug.hr.

Tu je i opcija reagiranja na Instagram Stories sadržaj pomoću emojia, opcija “Slow-Mo” snimanja za Instagram Stories te novi intuitivniji način pregledavanja starog Instagram Stories sadržaja pomoću opcije Calendar Archive View (pregledavanje starog Stories sadržaja uz dodatak kalendara za lakši pronalazak željenog sadržaja).

Akcijski katalog