Instagram priče uskoro ćete moći spremati u skice

Priče koje će ljudi spremiti u skice moći će pogledati da vide kako ih vide njihovi pratitelji, dodatno ih uređivati te ih objaviti naknadno.

Instagram će ubrzo olakšati uređivanje vaših postova s uvođenjem skica za priče. I dok svoje postove za feed već možete spremiti kao skice u aplikaciji, Instagram već neko vrijeme radi na dugo očekivanoj značajki skica za priče.

Ovo je trenutno dostupno kao ograničeni test za mali broj korisnika na iOS-u i Androidu. Ako i kada se ovo pokrene za sve, novi gumb “spremi skicu” omogućit će vam spremanje posta na kojem radite u mapu skica. Trenutno pokušaj spremanja priče koja je u tijeku s efektima traži od aplikacije da je pohrani u biblioteku slika na vašem uređaju kao videozapis.

Umjesto da odmah objavi priču, značajka izrade olakšat će očuvanje priče zajedno sa svim trenutno primijenjenim efektima, naljepnicama, pozadinskom glazbom i animacijama na kojima ćete kasnije raditi. Drugim riječima, sve izrađene Priče spremaju se točno onako kako će se prikazati korisnicima, omogućujući vam da ih uredite u pokretu i naknadno objavite.

Da ova novost stiže potvrdio je Adam Mosseri, direktor iz Instagrama. Još se ne zna kada bi ova funkcija mogla postati dostupna svima. Instagram bi od nje mogao odustati samo ako se pokaže da nije popularna među korisnicima koji su dobili opciju da ju testiraju što je malo vjerojatno, piše Makeuseof.

Prethodni članakOtežavajuće okolnosti za radnike iz BiH koji planiraju sezonske poslove
Sljedeći članakOd nedjelje promjena vremena tarife ‘jeftinije’ struje