Indexovo pozorište iz Beograda u petak nevečer gostuje u Vitezu

Beogradsko “Indexovo pozorište” u petak navečer gostuje u kazališnoj dvorani Vitez, gdje će, u okviru mini bh. turneje, a u sklopu ovogodišnjih Dana kazališta u Vitezu izvesti predstavu “Kod Tita u raju”.

Predstava se s velikim uspjehom igra u regiji, a prije godinu dana imala je premijerne izvedbe u Sarajevu i Tuzli. Urađena je na moderan način, te u njoj mogu uživati i mladi koji nisu živjeli u bivšoj Jugoslaviji, jer govori o stanju u Jugoslaviji i zemljama proizašlim iz nekadašnje državne tvorevine, u kojima svi narodi “nekako slično žive”.

Predstava se igra u petak, 7. studenog, s početkom u 19,30 sati, a ulaznice se po cijeni od 5 KM mogu nabaviti u Hrvatskom domu u Vitezu.

– Napravili smo predstavu koja će se publici dopasti, jer smo vodili računa da predstavu ne razumiju samo oni koji su živjeli u Titovo vrijeme, već i oni koji su se rodili poslije. Nakon samo pet minuta gledatelji će shvatiti o čemu se radi, jer naš Tito koristi mobilni telefon, društvene mreže, ima svoj Facebook, voli da lajka i šeruje, i živi kao da je danas živ – kazao je glumac Branislav Petrušević, jedan od autora predstave.

Glavne uloge tumače Branislav Petrušević Petruči, Ranko Goranović Raca i mladi glumac Ljuba Stanković, koji nastoje da “susrete političara pretvore u urnebesnu hit komediju”.