Humanitarno za Udrugu “Osmijeh”

U povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u Novom Travniku je u ponedjeljak organizirana humanitarna priredba, a sav prihod od prodanih ulaznica i dobrotvorni prilozi namijenjeni su u korist organizatora, za novotravničku Udrugu Osmijeh, koja se skrbi za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama.

U velikoj dvorani Doma kulture okupilo se više stotina građana Novog Travnika, a među njima bili su i predstavnici općinskih struktura vlasti, gospodarstvenici, kulturni djelatnici…te predstavnici katoličke i islamske vjerske zajednice.

Prigodnim riječima zahvale za podršku koju imaju od institucija i građana, zahvalio se predsjednik udruge Osmijeh, Lika Ilinković. Sve nazočne, posebno članove ove vrijedne Udruge, roditelje i članove obitelji djece i odraslih osoba s posebnim potrebama, pozdravio je i općinski načelnik, Refik Lendo, istaknuvši kako pomoć i podrška moraju biti kontinuirani, sa senzibilitetom koja će potvrditi da su članovi ove Udruge „dio nas i naša neupitna obveza biti s vama i uz vas“.

Lijepi program, glazbeni i recitatorski, priredili su učenici glazbene i novotravničkih osnovnih škola, a gost priredbe bio je popularni pjevač narodnih pjesama, Novotravničanin, Jasmin Burek.