Odigran humanitarni stolnoteniski turnir za Dinu Pervan u organizaciji STK CM Vitez

STK Vitez je organizirao humanitarni turnir za stolnotenisačicu Dinu Pervan. Pravo nastupa imali su svi ljudi dobre volje. Kotizacija za sudjelovanje je ujedno bila i donacija te je dao koliko je tko mogao.

Sav prihod od kotizacija uplatio se na račun udruge Hrabra golubica, koja će novac iskoristiti za pomoć mladoj igračici, trenerici stolnog tenisa i profesorici tjelesnog odgoja Dini Pervan iz Pule, u borbi protiv sarkoma.

Na ovaj način Vitežani su željeli biti dijelom velike humanitarne akcije za prikupljanje financijskih sredstava za lijekove i medicinska pomagala koji se ne nalaze na listi HZZO-a i druge troškove liječenja.

Pozivamo sve dobre ljude i sportske kolektive da se uključe u istu te na svoj način pomognu mladoj trenerici, igračici Stolnoteniskog kluba Pula u borbi s ovom teškom i opasnom bolešću. Hvala svima koji su došli u ovako velikom broju te na taj način dali podršku Dini.

Dina je prošla veći dio liječenja, operacije i kemoterapiju. Predstoji joj nastavak liječenja i rehabilitacija. Ona se hrabro nosi s bolesti, a mi možemo svojim doprinosom olakšati njenu borbu. Svakom vašom donacijom koja se vrši na tekući račun Zagrebačke banke, IBAN: HR6823600001102656540 Dina će biti bliže svom cilju. Primatelj je Humanitarna udruga Hrabra golubica, a za sve koji uplaćuju iz inozemstva swift/bic broj Zagrebačke banke je ZABAHR2X.