HUMANITARNA PREDSTAVA: “Pidžama za šestero” ovoga petka u Travniku za pomoć Rašidi Lendo

Gradsko kazalište mladih Vitez i Hrvatski kulturni centar Nova Bila ovoga će petka u Centru za kulturu općine Travnik odigrati predstavu “Pidžama za šestero”. Predstava će biti odigrana u petak, 29.10. 2021. godine, s početkom u 20,00 sati. Cijena ulaznice je 5 KM.

Predstava će biti humanitarnog karaktera, a sav prihod prikupljen prodajom ulaznica bit će uplaćen za pomoć u liječenju Rašidi Lendo.

Rašida Lendo majka je tri maloljetne djevojčice, koja boluje od leukemije. Neophodno je da ide na presađivanje koštane srži u Tursku, a donor će joj biti sestra.

“U nadi kako ćete podržati naše nastojanje da pomognemo Rašidi i njezinoj obitelji srdačno Vas pozdravljamo i zahvaljujemo”, poručili su iz GKM-a Vitez i HKC-a Nova Bila.

Možemo li kriviti Bernarda što ima ljubavnicu Suzi koja se pretvara da je Robertova ljubavnica kako Žana ne bi znala da je ona Bernardova ljubavnica, dok je sve vrijeme Robert Žanin ljubavnik koji se pretvara da je ljubavnik od kuharice Suze kako Bernard ne bi znao da Žana ima ljubavnika, dok se Bernardova stvarna ljubavnica pretvara da je… ?! Koliko ljubavnica i ljubavnika ukupno treba biti?!

Ova urnebesna komedija vodi nas kroz labirint u kojemu se ljubavnici i ljubavnice prikivaju po cijeloj kući. Tko koga vara? Tko je prevaren, a tko vjeran? Ukoliko niste bili na premijeri, ne propustite pogledati igranje ove predstave u Travniku i otkrijte odgovore na ova pitanja!

Predstavu “Pidžama za šestero” režirao je Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija. U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.

Prethodni članakLABEL Vitez najavljuje dobru zabavu u nedjelju uz Tijanu EM
Sljedeći članakVITEZ: Veliki solistički koncert Vitežanina Marka Plavčića