Humanitarna predstava “Pidžama za šestero” HNK Osijek odigrat će se u FC BiH za Davida Tarabu

Predstava “Pidžama za šestero” bi se mogla nazvati bulevarskom farsom – to je teatar čiste zabave, radnja i likovi napisani su bez takozvanih velikih umjetničkih pretenzija, ali to nadoknađuje vrhunskim komediografskim zapletima i sjajnim likovima.

Bulevarska komedija dostigla je svoj vrhunac u peru Georgesa Feydoa čiji su komadi predstavljali briljantne uratke da su njegova djela postala žanrovski arhetipovi za sva vremena. Ovo djelo sadržava sve aspekte bulevarske komedije. Zabunu i prijevaru, radnju koja se vrti oko nedopuštenih seksualnih veza – nitko nije nevin, pa svačije nepopravljivo ponašanje postaje predmetom ove izvanredne komedije.

Ulaznice za ovu vrhunsku predstavu možete kupiti na info pultu FC BiH, a cijena je simboličnih 10 KM. Sav prikupljeni novac ide za pomoć u liječenju Davida Tarabe. Naime, David je petogodišnji dječak iz Viteza koji boluje od simptomatske epilepsije, a za njegovo liječenje potrebna je značajna suma novca. Operativni zahvat ovakve vrste bolesti potrebno je napraviti prije Davidove sedme godine, kako ne bi došlo do dodatnog usporavanja i ograničavanja razvoja njegovih fizičkih sposobnosti. Odazovimo se ovom humanitarnom pozivu, budimo na predstavi koja će pomoći malenom Davidu u borbi s bolešću. Neka izliječenju ove bolesti novac ne bude najveća prepreka. BUDIMO HUMANISTI!

Mjesto održavanja: Kongresna dvorana hotela Central – FC BiH Vitez.
Vrijeme održavanja: 05.03.2013. u 19 sati.
Cijena ulaznice: 10 KM.

predstava1predstava2predstava3predstava4predstava5predstava6