Humanitarna akcija Mladeži HDZ BIH Vitez “Božić za svakoga”

Mladež Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Vitez od srijede, 4. prosinca 2013. godine, pod motom „Božić za svakoga”, započinje s akcijom prikupljanja i darivanja hrane i odjeće osobama i ustanovama kojima je pomoć ove vrste dobro došla, priopćeno je sa 11. sjednice OO Mladeži HDZ BIH Vitez.

Još jednu u nizu aktivnosti, koju je u svom godišnjem programu rada planirala, Mladež HDZ BIH Vitez će sprovesti u djelo, a prikupljenu odjeću donirat će, između ostalih, osobama koje su na listi prioriteta viteškog Crvenog križa. Hrana i odjeća će se prikupljati u uredu HDZ BIH, u Hrvatskom domu u Vitezu, te u nekoliko navrata i na viteškom Gradskom trgu, gdje će Mladež imati svoj štand, a o terminima će javnost blagovremeno izvijestiti. Odjeća može biti rabljena, ali i nova, navodi se u priopćenju.

„Svjesni vremena u kojemu živimo, problema ljudi koji se nalaze na rubu siromaštva odlučili smo se pokrenuti ovu akciju u cilju pomoći našim Vitežanima. Stoga, pozivamo sve ljude, bez obzira na stanačko opredjeljenje da se uključe u ovu aktivnost i učine život barem malo lakšim ljudima na rubu egzistencije. Pozivamo i sve druge organizacije, institucije i pojedince da organiziraju slične aktivnosti koje za cilj imaju pomoći drugima, odnosno učiniti Vitez mjestom ugodnijeg življenja”, poručuju iz Mladeži HDZ BIH Vitez.