Humanitarna akcija Mladeži HDZ BIH Vitez “Božić za svakoga”

Mladež Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Vitez od srijede, 4. prosinca 2013. godine, pod motom „Božić za svakoga”, započinje s akcijom prikupljanja i darivanja hrane i odjeće osobama i ustanovama kojima je pomoć ove vrste dobro došla, priopćeno je sa 11. sjednice OO Mladeži HDZ BIH Vitez.

Još jednu u nizu aktivnosti, koju je u svom godišnjem programu rada planirala, Mladež HDZ BIH Vitez će sprovesti u djelo, a prikupljenu odjeću donirat će, između ostalih, osobama koje su na listi prioriteta viteškog Crvenog križa. Hrana i odjeća će se prikupljati u uredu HDZ BIH, u Hrvatskom domu u Vitezu, te u nekoliko navrata i na viteškom Gradskom trgu, gdje će Mladež imati svoj štand, a o terminima će javnost blagovremeno izvijestiti. Odjeća može biti rabljena, ali i nova, navodi se u priopćenju.

„Svjesni vremena u kojemu živimo, problema ljudi koji se nalaze na rubu siromaštva odlučili smo se pokrenuti ovu akciju u cilju pomoći našim Vitežanima. Stoga, pozivamo sve ljude, bez obzira na stanačko opredjeljenje da se uključe u ovu aktivnost i učine život barem malo lakšim ljudima na rubu egzistencije. Pozivamo i sve druge organizacije, institucije i pojedince da organiziraju slične aktivnosti koje za cilj imaju pomoći drugima, odnosno učiniti Vitez mjestom ugodnijeg življenja”, poručuju iz Mladeži HDZ BIH Vitez.

Prethodni članakJP Elektroprivreda HZHB dodjeljuje stipendije za 2013./14.
Sljedeći članakU četvrtak 11. sjednica Općinskog vijeća Vitez