HUM u središnjoj Bosni i NCM Ivan Pavao II. zajedno krenuli u realizaciju projekta ,,Škole volonterizma” pod nazivom ,,Zagrli srcem i djelima”

Hum i središnjoj Bosni iz Viteza je Udruga koja je u protekle nešto više od dvije godine realizirala mnoge projekte za korist Viteza i cijele društvene zajednice.

Ovoga puta u suradnji sa Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih Ivan Pavao II. iz Sarajeva Hum u središnjoj Bosni realizira projekt Škole volonterizma ,,Zagrli srcem i djelima”.

Akciju su danas realizirali članica Udruge Ana-Marijom Omazić zajedno s predsjednikom Mateom Marićem koji su obišli dio Viteškog kraja, akcija će se nastaviti kroz ovaj tjedan gdje se planira posjetiti veći broj obitelji. Članovi ove Udruge su posjetili obitelji s kojima su razgovarali, pružili im pomoć u vidu prehrane, higijene i pružili rijeci podrške i ohrabrenja.

Kako nam je rekao predsjednik Udruge Mateo Marić, Udruga s ovim projektom želi pokazati osobama koje su usamljene i slabijeg socijalnog stanja da postoje mladi koji će se brinuti za njih i odagnati im jedan teret s leđa, saslušati ih i biti im podrška.

Iskreno zahvaljujem Nadbiskupijskom Centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. na podršci i na prepoznavanju našega projekta kao prioritetnim u ovom teškom vremenu.

Prethodni članakFutsal turnir u organizaciji KMF Vitez
Sljedeći članakIskusna meteorologinja o toplotnim udarima i tornadima: Evo šta nam se događa