HT Eronet: Umjesto za prijem i čestitke, novac usmjeren humanitarnim organizacijama

HT Eronet ove godine neće organizirati tradicionalni blagdanski prijem za svoje poslovne partnere niti će slati čestitke, što je bila praksa ranijih godina.

Sva sredstva koja su bila predviđena za prijem i čestitke HT Eronet će uplatiti dobrotvornim organizacijama koje pružaju pomoć najugroženijima u našoj zajednici.

Odabrano je pet organizacija i to: Centar za edukaciju i rehabilitaciju „Kuća nade“ iz Odžaka, Ustanova za odgoj i prihvat djece „Mala škola“ iz Vareša, Humanitarna organizacija za pomoć beskućnicima i socijalno ugroženim obiteljima „Minores“ iz Mostara, Centar za socijalni rad Široki Brijeg i Humanitarna organizacija „Partner“ iz Banje Luke.

„Na ovaj način želimo potaknuti i naše poslovne partnere da učine slično i u okvirima svojih mogućnosti podrže rad dobrotvornih organizacija koje djeluju u svim gradovima Bosne i Hercegovine. Njihov rad i trud uistinu zaslužuju podršku i sretni smo što će ova sredstva naći svoj put do onih koji ih najviše trebaju.“, istaknuo je član Uprave HT Eroneta Tomislav Ruk.

Reklama