HT Eronet nudi najpovoljniji roaming iz Europske unije

HT Eronet svim svojim korisnicima mobilnih usluga, koji usluge plaćaju mjesečnim računima, nudi od sada najpovoljniji roaming i razgovore iz Europske unije.

Usluge roaminga iz mreža partnerskih mobilnih operatera HT Eroneta u 15 europskih zemalja povoljnije su i više od 50 posto, ovisno o operateru i destinaciji koja se poziva.

Pozivi prema Bosni i Hercegovini, pozivi prema brojevima iz zemalja u kojoj se korisnik nalazi, kao i pozivi prema ostalim zemljama sada po minuti iznose 1,67 KM, za razliku od dosadašnjih cijena koje su, ovisno o mobilnom operateru, bile od 2,50 KM do 4 KM po minuti.

Cijena SMS poruka također je znatno povoljnija prema svim mrežama, iznosi 0,27 KM, umjesto dosadašnjih 0,40 – 0,50 KM.

Cijene roaminga u Hrvatskoj su dodatno povoljnije. Pozivi prema BiH i Hrvatskoj iz T-Mobile mreže iznose 0,81 KM, u usporedbi s dosadašnjih 1,50 KM, a cijena SMS-a prema svim destinacijama je 0,19 KM, za razliku od ranije cijene od 0,43 KM.

Cijene su izražene bez PDV-a.

Više informacija o novim cijenama roaminga mogu se dobiti putem broja 063 3800, 063 3802, na svim prodajnim mjestima HT Eroneta ili na linku http://www.hteronet.ba/privatni-korisnici/mobilna-telefonija/roaming-bez-brige/