HT Eronet: Najpovoljniji roaming za sve korisnike

Za povoljnu i nesmetanu komunikaciju, HT Eronet predstavlja dvije nove roaming Opcije koje su kreirane tako da zadovolje potrebe naših privatnih i poslovnih korisnika dok su na putovanju.

Opcija Roaming T-M HR namijenjena je kako privatnim tako i poslovnim postpaid korisnicima koji borave ili putuju u Hrvatsku. Cijena poziva prema brojevima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini je 0,40 KM/min, a 1,45 KM/min prema svim ostalim destinacijama. Cijena SMS poruke prema svim destinacijama iznosi 0,09 KM/SMS, dok je cijena podatkovnog prometa 0,15 KM/MB. Mjesečna naknada za korištenje ove opcije je 5 KM.

Poslovni korisnici usluga HT Eroneta imaju mogućnost aktivacije Opcije Super Roaming Europa. Također, uz mjesečnu naknadu od 5 KM, korisnici mogu uživati u razgovorima po cijeni od 1,20 KM/min prema svim državama Europske unije, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji ali i mnogim drugim europskim državama. Cijena SMS poruke prema svima je 0,25 KM, a MB podatkovnog prometa iznosi 6 KM.

Navedene cijene su izražene bez PDV-a.

Detalje ove ponude kao i popis država koje su uključene u ovu ponudu možete pogledati na www.hteronet.ba ili posjetiti najbliže prodajno mjesto HT Eroneta.