HT Eronet na 16. međunarodnom sajmu gospodarstva – Mostar 2013.

Sutra, 9. travnja, u Mostaru počinje 16. međunarodni sajam gospodarstva – Mostar 2013.

HT Eronet se i ove godine predstavlja na sajmu s ponudom svojih pogodnosti i usluga iz domene telokomunikacija koje su namijenjene, kako privatnim tako i svim poslovnim korisnicima, a koji žele osuvremeniti i unaprijediti svoje poslovanje.

U Paviljonu 2, sajamski prostor HT Eroneta bit će organiziran u tri dijela koja će sadržavati !HEJ zonu, zonu za postpaid usluge – Super tarife i HOME.TV zonu.

Posjetitelji HT Eronet sajamskog prostora moći će sudjelovati u svakodnevnim vrijednim nagradnim igrama popunjavanjem nagradnih kupona i ostalim pogodnostima preuzimanjem vaucher-a, dok će najmlađi moći uživati i zabaviti se uz interaktivne videoigrice.

HOME.TV za sve nove korisnike TRIO paketa uz potpis ugovora na 24 mjeseca, na jednom od HT Eronet prodajnih mjesta i uz predočenje vaucher-a koji se može preuzeti na sajmu, omogućuje kupnju Prestigio tablet uređaja za samo 19 KM.

Svi postojeći i novi korisnici Super tarifa uz vaucher i potpis ugovora na 24 mjeseca na jednom od prodajnih mjesta HT Eroneta, moći će odabrati jedan od tri ponuđena modela smartphone uređaja po sajamskim cijenama.

!HEJ korisnici prepaid mobilne mreže svoj vaucher mogu iskoristiti na HT Eronet prodajnom mjestu ”Rondo”, te uz kupnju ili nadoplatu svog ili drugog !HEJ računa jednakom vrijednošću ili većom od 10 KM besplatno dobiti jedan bon od 5 KM.

Međunarodni sajam gospodarstva – Mostar 2013. završava 13.travnja.