HT Eronet donirao automobil Stadlerovom dječjem domu ‘Egipat’ u Sarajevu

Predsjednik Uprave HT Eroneta Stipe Prlić uručio je danas automobil škodu sestri Admirati Lučić, provincijalnoj glavarici Družbe sestara Služavki Maloga Isusa iz Sarajeva, a koje vode brigu o djeci bez roditelja, smještenima u Stadlerovom dječjem domu „Egipat” koji se nalazi također u Sarajevu.

„Zahvaljujem i Vama i cijelom HT Eronetu za ovu donaciju, u svoje ime, u ime svih časnih sestara i djece. Mi funkcioniramo jedino na ovaj način, uz Božju providnost i pomoću donacija dobrih ljudi. Trenutno u ‘Egiptu’ živi 22 djece bez roditelja. Velika je odgovornost na nama svima, ali je lijepo znati da uvijek ima onih koji su uz nas”, riječi su sestre Admirate.

„Na ovaj način želimo pomoći i Vašoj provinciji, ali prije svega dječjem domu ‘Egipat’. Ovo što Vi i časne sestre radite za djecu bez roditelja ne može se uopće vrednovati, jer briga za one kojima je pomoć potrebna, za djecu koja odrastaju uz vašu pomoć, jednostavno nema cijenu. Iskreno vam i čestitam i zahvaljujem. Mi ćemo i dalje, koliko god to bude u našoj mogućnosti podržavati vaš rad”, kazao je Prlić.