HT Eronet donirao automobil Humanitarnoj udruzi ‘Marija Vrata Nebeska’

Predsjednik Uprave HT Eroneta Stipe Prlić danas je svečano uručio ključeve automobila VW Caddy gospodinu Draganu Milošu iz Humanitarne udruge ”Marija Vrata Nebeska”.

„Zahvaljujem i Vama i cijelom HT Eronetu za ovu donaciju, u svoje ime, u ime svih članova Udruge ”Marija Vrata Nebeska”. Mi funkcioniramo jedino na ovaj način, uz pomoć donacija dobrih ljudi. Velika je odgovornost na nama svima u humanitarnom radu, ali je dobro znati da uvijek ima onih koji su uz nas”, riječi su gospodina Dragana Miloša.

„Na ovaj način želimo pomoći rad Vaše Udruge. Ovo što Vi radite za socijalno ugroženo stanovništvo ne može se uopće vrednovati, jer briga za one kojima je pomoć najpotrebnija, osobito djeci, jednostavno nema cijenu. Mi ćemo i dalje, koliko god to bude u našoj mogućnosti podržavati Vaš rad”, kazao je Prlić.

Obiteljski centar ”Papa Ivan Pavao II.” pod okriljem Humanitarne udruge ”Marija Vrata Nebeska” smješten u Vionici, koji vodi časna sestra Kornelija Kordić, skrbi o 130 osoba od kojih su većinom djeca s područja čitave Bosne i Hercegovine.

Centar čine dva objekta, jedan je namijenjen za osobe starije životne dobi, a drugi za djecu.

HT Eronet je pokazao da je društveno odgovorna tvrtka pomažući rad humanitarnih udruga u Bosni i Hercegovini.