Hrvatsko kazalište Travnik organizira 13. tradicionalni Country party

Country party je tradicionalna zabava koja se uspješno organizira od 2002. godine i koju posjećuje veliki broj kauboja, indijanaca, meksikanaca te raznih odmetnika iz cijele Središnje Bosne.

Za potrebe Country partya cijela zgrada Kazališta potpuno se preuređuje po motivima iz western filmova. Pripreme za održavanje ove zabave traju i do mjesec dana. U velikoj sali Kazališta – „saloon” tradicionalno posjetitelje zabavljaju bendovi uživo, a na velikom platnu održavaju se projekcije western filmova.

Vanjski dio je također potpuno preuređen (vanjski saloon, indijansko selo, vješala…) te sa unutarnjim dijelom čini jednu kompaktnu cjelinu.

Tradicionalno je također i to, da Hrvatsko kazalište Travnik svake godine za sve posjetitelje priprema i čuveni „Mirašev grah” koji je posebna atrakcija i koji se svim posjetiteljima dijeli besplatno.
Ova zabava je postala toliko popularna na našim prostorima da u zadnjih nekoliko godina preko tisuću posjetitelja redovno sudjeluje na ovoj manifestaciji, a kostimi se nabavljaju čak i iz Meksika, kao i tekila i vatrena voda (spravljanje je posebna tajna Kazališta).

Manifestacija se održava svake godine, tradicionalno zadnji petak u srpnju, 25.7.2014. godine. Organizator poziva sve na odličnu zabavu uz bend The Guilties iz Novog Travnika.

Prethodni članakU srijedu 36. sjednica Skupštine SBŽ
Sljedeći članakZrinjski bez golova s Mariborom, odluka pada u uzvratu