Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni proslavila dvije godine postojanja

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni proslavila je dvije godine od osnivanja i djelovanja.

Zbog trenutne epidemiološke situacije oko koronavirusa, Udruga nije mogla praviti neću veću proslavu, ali su ipak obilježili ovaj dan. Proslavili su u najužem krugu članstva uz poštivanje svih epidemioloških mjera. 

“Danas je za nas poseban dan, dan u kojem slavimo 2 godine postojanja Udruge. Jesmo li dobro radili kroz ove dvije godine, to vi ocijenite, ali mi smo se trudili biti najbolji. Ovaj dan smo obilježili u najužem krugu članstva uz poštivanje epidemioloških mjera. Svaki član je nešto spremio i donio i tako smo organizirali večer za pamćenje. Zabavljali smo se na razne načine (karaoke, kviz znanja, sviranje gitare…). Veliko hvala svima koji nam pomažu u radu naše Udruge, jer bez vas ovo sve ne bi bilo moguće”, objavila je Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni na svojim Facebook stranici uz fotografije sa obilježavanje druge godišnjice postojanja. 

Ispod objavljenog teksta i fotografija pristigle su brojne čestitke i pohvale za njihov dosadašnji rad uz želje da nastave i dalje kao i do sada.