Hrvatska Udruga mladih otvara svoju podružnicu u Jajcu

Hum u središnjoj Bosni je Udruga koja je u proteklih nešto vise od dvije godine realizirala mnoge aktivnosti i projekte na području središnje Bosne. Ono što ove mlade osobe na poseban način krasi jeste njihov humanitarni rad koji je prepoznat i van granica naše Bosne i Hercegovine.

Hum u središnjoj Bosni je zbog potrebe građana Jajca odlučio krenuti u realizaciju aktivnosti osnivanja podružnice u tom gradu.

 Kako nam je za naš portal rekao predsjednik Hrvatske Udruge mladih iz Viteza, Mateo Marić. Udruga u Vitezu će ujedno biti i središnjica ove organizacije, koja treba će stvarati temelje uspješnoga djelovanja iste. Ono što me raduje kao voditelja ove organizacije jeste želja i entuzijazam mladih grada Jajca, kraljevskog grada. Mladi u svojim sredinama trebaju biti glavni pokretači promjena na bolje i truditi se maksimalno svoje ideje sprovesti u stvarnost.

 Zajedno ćemo graditi mrežu mladih ljudi koji će postati snaga pokretača pozitivnog u našim sredinama, izjavio je Marić. Iz Udruge pozivaju sve mlade iz Jajca da se pridruže Udruzi i zajedno stvaraju novu vrijednost!

Svi oni koji se žele pridružiti mogu se javiti na kontakt telefone: 063/192-917 ( Marija ) 063/527-421 ( Ela ) 063/733-644 (Božana ).

Prethodni članakPoznat je uzrok smrti studentice Adise Atiković iz Tuzle
Sljedeći članakVeliki problem u ovom dijelu BiH: Zalihe krvi na kritičnoj razini