Hrabro i oslabljeni na noge Veležu

„Idemo u Mostar odigrati maksimalno angažirano, vjerujem i dobro, napraviti, izboriti rezultat koji će nam ostaviti priliku u revanšu i za konačan uspjeh. Naravno, to će biti vrlo teško ostvariti, jer, reći ću, bez ikakve kurtuazije, Velež je vrlo kvalitetna momčad, iz uskog kruga najboljih u BiH i uvjeren sam kako će se to u narednim utakmicama rezultatski i mjestom na prvenstvenoj ljestvici i potvrđivati“, kazao je trener Viteza Ante Miše pred put u Mostar na prvu utakmicu osmine finala KUP-a BiH.

Ovom prilikom Miše nije krio da mu je, ipak, u ovom periodu stabilizacije momčadi, važnija, ako se to tako može reći, prvenstvena utakmica naredne subote na gostovanju kod Zvijezde, nego ova kup-utakmica s Veležom To je i razlog da će Miše, a to se dalo vidjeti na treninzima Viteza, izvesti u mnogome različitu momčad od one koja je nastupila, nadigrala i pobijedila Slobodu iz Tuzle protekle subote u Vitezu. Naime, uz ozlijeđene Miloša, Petrovića, Imamovića, od ranije Badrova, Miše će, po svemu sudeći, na današnjem meču u Mostaru s Veležom, poštedjeti napora „kostur“ momčadi, Kapetana, Jurića, Smriku, Vidovića…!

„Vjerojatno će tako i biti, međutim to baš ništa ne mora značiti. Dečki koji će igrati su prvotimci i profesionalci Viteza i samo trudom, radom, te s dobro iskorištenim prilikama koje dobiju, kao ovaj put protiv Mostaraca, mogu sebi izboriti mjesto među onih 15-18 igrača koji utakmice igraju, koji imaju najveću minutažu. Znači, nema govora o predaji unaprijed, nema odustajanja od borbe za plasman u naredno kolo KUP-a. Tražit ćemo i boriti se svom snagom za što bolji reultat, a onda, u revanšu, 22. listopada, na svom terenu tražiti ukupnu pobjedu i prolaz dalje“, poručio je trener Viteza Ante Miše.

Prethodni članakRaguž: Vrijeme je za radikalne promjene
Sljedeći članak500 političara koje smo birali godinama i koji su ponovo na listama