HOME.TV: „Igra prijestolja“ na HBO-u

Svi ljubitelji kultne HBO serije „Igra prijestolja“ moći će u sklopu usluge HOME.TV ekskluzivno pogledati premijeru prve epizode 5. sezone serije.

Naime, HBO svim korisnicima HOME.TV-a omogućuje ovu vrhunsku ekskluzivu besplatno. U sklopu HOME.TV Videoteke je za ovu namjenu kreirana besplatna kategorija „HBO Vam daruje“ u kojoj će svi korisnici od 13. do 27. travnja moći pogledati prvu epizodu.

Sama premijera bit će prikazana 13. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3 sata po lokalnom vremenu na HBO kanalu. Inače HBO Premium paket uključuje kanale HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 i HBO OD odnosno uslugu videa na zahtjev. Uz bogati filmski program koji uključuje čak 20 premijera mjesečno, tu su i nagrađivane megapopularne serije, koncerti, ekskluzivni događaji te kontroverzni dokumentarci. HBO OD je usluga videa na zahtjev koja svakog mjeseca nudi minimalno 120 naslova kojima pretplatnici imaju neograničen pristup tijekom tog razdoblja, a novi naslovi dodaju se svakog ponedjeljka. Cijena iznajmljivanja sadržaja uračunata je u iznos pretplate za HBO Premium Paket.

Više o HOME.TV usluzi pogledajte na poveznici www.hometv.ba