HOME.TV i Klasik TV nagrađuju!

Klasik TV je kanal koji se nalazi u Osnovnom paketu HOME.TV-a, a posvećen je regionalnim filmskim klasicima, serijama, nezaboravnim dokumetarcima i omiljenim animiranim filmovima. Cjelodnevni program obuhvaća starije ali i filmove novijeg datuma.

U razdoblju od 1. do 7. prosinca 2014., na prodajnim mjestima HT Eroneta u Mostaru, Vitezu, Livnu, Širokom Brijegu i Orašju bit će održni promotivni dani Klasik TV-a. Korisnici će se tako moći upoznati s uistinu zanimljivim programskim sadržajem te će, ukoliko u ovom promotivnom razdoblju potpišu ugovor za jednu od HOME.TV usluga, dobiti prigodan dar Klasik TV-a.

Istodobno će korisnici imati priliku zaigrati nagradnu igru na facebook stranici HOME.TV-a. Naime, svakodnevo će biti objavljen po jedan članak vezano uz Klasik TV, a korisnici će imati zadatak da lajkaju i podijele stranicu te da odogovore na postavljeno pitanje. Dobitnici će biti izabrani slučajnim odabirom.

Više informacija o uslugama koje pruža HOME.TV možete pronaći na www.hometv.ba ili posjetom facebook stranice HOME.TV-a.

Za više informacija o Klasik TV-u, posjetite www.klasiktv.com

Prethodni članakFOTO: U kongresnoj dvorani FCBiH odigrana predstava “Skrivene sjene”
Sljedeći članakOK Vitez prvaci jesenjeg dijela prvenstva Superlige za žene FBiH