HOKK Vitez: Kapetan Palavra potpisao za Kakanj, Križanović se vratio

Košarkaši Viteza u novu sezonu A1 košarkaške lige Herceg-Bosne ulaze bez dosadašnjeg kapetana i najboljeg igrača protekle sezone, Željka Palavre. Palavra je potpisao ugovor s premijerligašem iz Kaknja, a iz kluba su mu zahvalili za sve dobro što je napravio tijekom proteklih sezona i zaželjeli sreću u novom klubu.

Ipak, ljubitelje košarke u Vitezu svakako će razveseliti podatak da se u HOKK „Vitez” vratio jedan od ponajboljih igrača tijekom proteklih godina, Ranko Križanović, koji će nakon godinu dana izbivanja ponovno zaigrati za najdraži mu klub.

Seniorski pogon HOKK “Vitez” će u narednoj sezoni imati izmijenjen roster, a klub su napustili Adi Bambur i Berin Gudić, koji su odlučili pronaći sreću u nekoj drugoj sredini, dok su Vitežani nakon 2 mjeseca individualnih treninga i proba mladih košarkaša iz susjednih općina u svoje redove doveli Karla Kovača (1995.) iz KK „Novi Travnik”, Admira Džihana (1996.) iz KK „Promo” Donji Vakuf, Merisa Bečirovića (1996.) iz KK „Iskra” Bugojno, Borisa Stanišića (1997.) iz KK „Koš” Sarajevo, Sanin Karač (1997.) iz KK „Travnik” te Vedada Žuljku (1997.) iz KK „Nets” Zenica.

„Po našoj selekciji i izboru igrača vidljivo je da se u narednoj sezoni okrećemo isključivo proizvodnji igrača sa željom da postanemo košarkaški centar Središnje Bosne. Uz 2 omladinske lige koje će igrati ovi igrači imati će priliku nastupati i u seniorima jer će uz Križanovića, Jurčevića i Blaškana ostatak tima činiti mladi Maksimović, Frljić, Dedić, Rajić, Kovač, Sluganović, Ivanković, Omazić i Grabovac”, izjavio je sportski direktor HOKK „Vitez”, Josip Pandža.