HOKK Vitez dočekuje u nedjelju KK Tomislav

A1 Košarkaška Liga Herceg Bosne, u kojoj nastupa HOKK Vitez, nakon zimske stanke nastavlja prvenstvo. Naši košarkaši nastavljaju s 6. pozicije te u nastavku sezone će pokušati izboriti doigravanje.

U Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu HOKK Vitez dočekuje KK Tomislavgrad. Termin odigravanja utakmice je u nedjelju, 22. veljače 2015. godine, s početkom u 19:00 sati.

U ovoj stanci HOKK Vitez je dobio neka nova/stara pojačanja tako su se u klub vratili Toni Jurčević iz K.K. Čelika te Bruno Mlakić koji se vratio nakon kraće stanke.

Za portal vitez.info o nastavku sezone je progovorio i trener HOKK Vitez, Nikola Frljić, “Cilj nam je u nastavku sezone pružiti priliku mlađim igračima, a naravno u svakoj utakmici da idemo na pobjedu pa tako i u ovoj protiv Tomislava. Osim pobjeda u nastavku prvenstva želja nam je da naši mlađi igrači napreduju te da s njima u sastavu uspijemo izboriti doigravanje. Dobili smo neka nova/stara pojačanja koja su značajna, Bruno Mlakić te Toni Jurčević a klub je napustio Ammar Merdanović.”

Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu u nedjelju u Gradsku dvoranu te da podrže naše momke u nastavku sezone.