Hladnjača “Orange plus” iz Kiseljaka isplatila sve kooperante u sezoni 2019

U otkupnoj sezoni 2019 hladnjača ORANGE PLUS d.o.o. isplatila je svu količinu otkupljene maline, sorti Miker, Vilamet i Polka. Na ovaj način ORANGE PLUS d.o.o. ispunio je sve obaveze proizašle iz Ugovora o otkupu maline za 2019. godinu, te već četvrtu godinu potvrdio da je sigurnost isplate, kao i zaštita proizvođača maline primarni poslovni cilj kompanije.

“Ovim putem pozivamo sve postojeće kooperante, kao i zainteresovane nove kooperante, sa područja opština: Kiseljak, Busovača, Fojnica, Kreševo, Visoko, Vitez, Novi Travnik, Travnik, Kakanj, Zenica, Olovo, Donji Vakuf, na potpisivanje ugovora o otkupu maline za 2020. godinu. Našim kooperantima, proizvođačima maline, i u narednoj otkupnoj sezoni će biti osiguran organizovan otkup i ambalaža, sigurna i brza isplata, kao i besplatna stručna pomoć u procesu uzgoja maline”, kazali su za portal Vitez.info iz poduzeća Orange plus.

Ugovori za sezonu 2020 mogu se potpisati svakog radnog dana u terminu od 8:00 – 16:00 sati, u prostorijama hladnjače ORANGE PLUS d.o.o., Dugo Polje 3/40, Brestovsko, Kiseljak. Više informacija možete dobiti na broj telefona 030/335–019.

“Uvjereni u nastavak uspješne poslovne suradnje, dosadašnjim kooperantima se zahvaljujemo na kvalitetno uzgojenoj malini i izuzetnoj suradnji u sezoni 2019., a svim novim kooperantima želimo srdačnu dobrodošlicu u novu otkupnu sezonu.