HKD NAPREDAK Vitez: Novo povjerenje Zoranu Kupreškiću

Najstarije kulturno društvo s hrvatskim predznakom u Lašvanskoj dolini HKD Napredak, podružnica Vitez, u četvrtak navečer održalo je redovitu izvještajno-izbornu skupštinu.

Nakon što su podneseni i usvojeni izvještaji o radu, financijsko i izviješće Nadzornog odbora, pristupilo se izboru novog rukovodstva društva. I kako se moglo i očekivati na mjesto predsjednika u narednom izbornom mandatu, ponovo je izabran, Zoran Kupreškić.

Takva odluka skupštinara očekivana je jer HKD Napredak iza sebe ima vrijedne rezultate i uspjehe. Broji više od 200 članova s desetak sekcija, tri uzrasne folklorne, tamburašku, harmonikašku, pjevačku, izdavačku, dramsku…, te u proteklom periodu brojne aktivnosti kao što su predstavljanje knjiga, organiziranje izložaba, tribina, predavanja, sudjelovanje u svim društvenim događanjima i svečanostima, humanitarne aktivnosti…

Izabran je i novi devetočlani Upravni odbor koji, uz predsjednika Zorana Kupreškića čine: Gordana Lujić, Ivan Jandrić, Zdravko Vrebac, Mirjan Kupreškić, Marina Alilović, Darko Jezildžić, Nikola Šarić i Nataša Radeljić.
Izabran je i Nadzorni odbor u sastavu: Anto Zirdum, Ivana Maros, Dragan Bibić, Milka Toljušić i Petar Grebenar.

U radu Skupštine održane u dvorani vlastitog doma u Vitezu, sudjelovalo je 45 članova.

Prethodni članakRADIONICA U VITEZU: Zajednički do bolje realizacije preporuka Ombudsmena BiH za poboljšanje stanja u ustanovama za smještaj maloljetnika u sukobu sa zakonom
Sljedeći članakNikad nisu izgubili utakmicu oni su mininogometna reprezentacija BiH