Hitno popraviti lošu sanaciju puta u mjestu Zabilje

Čitatelj našeg portala javio se kako bi ukazao na problem prometnice koje je frekventna na regionalnom putu R440 Stara Bila – Han Bila u mjestu Zabilje, općina Vitez.

U proteklom tjednu je izvršeno popravljanje oštećenog asfalta nastalog tijekom i nakon ove zime. Radi se o vrlo lošem urađenom poslu, pored nastalih rupa, ovaj dio puta je jako neravan. Bez ikakvog upozorenja ili naznake, ostavljen je loše urađen posao koji je opasnost za sve sudionike u prometu.

Izvođač uopće nije izvršio isijecanje oštećenog asfalta, nego je samo nasuo asfalt u nastala oštećenja i time kratkoročno riješio problem.

Imajući u vidu da su česta kišovita razdoblja, očekivati je da će se rupe javiti vrlo brzo. Situacija je ozbiljnija kad se zna da se radi o mjestu puta gdje se nailazi na oštru krivinu, pa vozači često zaobilazeći rupe i neravan asfalt prelaze na drugu voznu traku što povećava vjerojatnost prometnih nezgoda.

Udarne rupe na putevima su noćna mora svakog vozača, pitamo se i mi a i mještani tko je odgovoran za ovakve radove, gdje ide novac od poreznih obveznika te tko je odgovoran?

 

Prethodni članakFederacija plaćala 115 KM po četvornom metru za eksproprijaciju zemljišta
Sljedeći članakDan kad je život stao, 37 godina od smrti najkontroverznijeg državnika Jugoslavije