Hit predstava “Crnogorac u krevetu” sljedeći tjedan u kinu Theatre

Nakon brojnih izvedbi i sto tisuća gledatelja, “Crnogorac u krevetu”, najgledanija crnogorska komedija svih vremena, stiže nam i u Kino Theatre!Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres.

“Crnogorac u krevetu” klasična je komedija koja na blizak način progovara o životnim fazama, od rođenja do poznih godina, prikazanoj kroz klasične stereotipe o Crnogorcima. Ovu urnebesnu priču, koju u naslovnoj ulozi donosi iznimno popularan glumac Peđa Šuškavčević, također i autor predstave, svi ljubitelji kazališne umjetnosti moći će pogledati u kinu Theatre, u četvrtak, 21. svibnja, s početkom u 20 sati.

Glavni glumac u predstavi Peđa Šuškavčević jedan je od najpopularnijih crnogorskih komičara koji je u 25 godina rada glumio u brojnim komedijama.

Ulaznice za predstavu, po cijeni od 10KM, možete potražiti u caffe baru kina (na šanku kod konobara kafića) i na kino pultu prije početka projekcija filma. Rezervacije se mogu izvršiti i na brojeve telefona 064/429-6319 ili 063/207-987.