Helen Doron English Vitez upisuje novu generaciju polaznika škole

Helen Doron English Vitez upisuje novu generaciju polaznika škole u kojoj se engleski jezik lako uči po jedinstvenoj metodi, prihvaćenoj u više od 40 zemalja svijeta.

Helen Doron English je, sa 30 godina iskustva vodeća globalna institucija podučavanja engleskog jezika za djecu uzrasta od 3 mjeseca do 12 godina (Early English) i tinejdžere od 12 do 19 godina (Teen English).

Sa polaznicima rade učitelji koji su prošli posebnu obuku i koriste najbolje nastavne materijale, razvijene od strane iskusnih svjetskih stručnjaka iz oblasti podučavanja engleskog jezika, te djeci donose zabavu, kreativnost i ljubav prema učenju. Uz njihovo vodstvo, učenje engleskog postaje divno iskustvo za djecu i ostaje im u lijepom sjećanju za cijeli život.

Metode koje se koriste u nastavi oponašaju način na koji se uči maternji jezik. Djeca prvo uče razumijevati i govoriti engleski, a tek onda čitati i pisati, što se pokazalo kao mnogo bolja metoda u odnosu na onu koja se koristi u redovnom obrazovnom procesu.

Metode podučavanja, koje se neprekidno unapređuju, pomažu djeci da se, pored učenja engleskog, razviju na emocionalnom, intelektualnom, fizičkom i kreativnom nivou.

Svi zainteresirani roditelji svoje mališane mogu prijaviti na besplatne ogledne sate, na kojima se iz prve ruke mogu uvjeriti u efikasnost Helen Doron metode.

Pozivamo vas da omogućite svom djetetu ulazak u svijet znanja uz pomoć Helen Doron škole engleskog jezika.

Upis je otvoren do 05.02.2017. godine, a broj mjesta je ograničen.

Sve informacije o Helen Doron školi Vitez možete dobiti na broj telefona 063/855-212 ili Facebook stranici Helen Doron English Vitez.

Prethodni članakVitez: Drugi Žuja Winter Music Fest – sajam craft piva i nastup grupe Bolero
Sljedeći članakBosanski jezik kao izborni predmet u osnovnim školama u Turskoj