HDZ BiH ŽSB: Predaja zahtjeva za članstvo BiH u EU je veliki uspjeh institucija BiH

Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna održao je jučer 15. veljače 2016 godine u Vitezu svoju petu redovitu sjednicu.

Na sjednici je pored tekuće problematike organizacijskog rada i djelovanja Županijske organizacije HDZ BiH ŽSB razmatrana i aktualna politička situacija, kao i rad izvršne i zakonodavne vlasti u Županiji Središnja Bosna i višim razinama vlast.

Članovi ŽO su upoznati s radom i planiranim aktivnostima svih razina vlasti i dužnosnika u predstojećem razdoblju. Ovom prilikom su prezentirani programi i kriteriji utroška sredstava koji su usvojeni na posljednjoj sjednici Vlade KSB vezano za oblasti poticaja gospodarstva, izgradnje infrastrukture, obnove, poticaja poljoprivredi, zaštiti okoliša, potpore kulturi i športu te drugim oblastima života i rada u našoj županiji.

Također se govorilo o projektima poticaja zapošljavanja koji će biti realizirani putem Zavoda za zapošljavanje u našoj županiji.

Zaključeno je kako je ovo trenutak da ovaj prostor dobije jedan novi pozitivan trend jer se radi o višemilijunskim projektima iz više različitih oblasti života i rada te je s tim ovo prilika za sve.

Županijski odbor je sa zadovoljstvom konstatirao da je predaja zahtjeva za članstvo u EU koju je u ime BiH predao Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović šansa za novu i trajnu stabilizaciju odnosa unutar BiH koju vidimo kao članicu euroatlantskih integracija i velike europske obitelji kojoj i pripadamo. Županijski odbor HDZ BiH ŽSB ovim putem upućuje čestitku svim pojedincima i institucijama koji su radili na ovoj pobijedi europskog puta BiH, priopćeno je iz ŽO HDZ BiH ŽSB.

Prethodni članakOblatne gotove za 10 minuta, prave ih djeca
Sljedeći članakVujević Company raspisuje natječaj za posao