HDZ BiH Vitez posjetio svoje temeljne ogranke

Tijekom kolovoza desetak dana Izvršni odbori temeljnih ogranaka Hrvatske demokratske zajendice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) Vitez održali su radne sastanke proširene s kandidatima nominiranim iz reda ove općinske organizacije za Opće izbore.

Na sastancima je članovima IO TO prezentiran nominacijski put koji je tekao iz same stranačke baze u Vitezu, a u taj proces bilo je uključeno više od 100 članova stranke u Vitezu, priopćeno je danas iz ove stranke.

“Nominacijski process u konačnici je rezultirao time da su kandidati OO HDZ BiH Vitez za listopadske izbore Marina Pendeš (PS BiH), Boris Marjanović (PF BiH), Katica Čerkez (PF BiH), Nevenka Maros (SŽSB), Ivan Sajević (SŽSB), Marijo Bošnjak- Matić (SŽSB) i Adrijana Peša (SŽSB). Navedeni kandidati na radnim sastancima prezentirali su motive i ciljeve kandidature, za što su dobili potporu u 17 viteških temeljnih ogranaka”, navodi se u priopćenju Ureda za informiranje OO HDZ BIH Vitez.

Izuzev razgovora o aktivnostima za Opće izbore na radnim sastancima bilo je govora i o aktualnim projektima u temeljnim ograncima, kao i o onima koji su zanimljivi za realiziaciju u budućnosti.

‘’Nakon posjeta temeljim ograncima i uvidom u stanje na terenu još hrabrije ulazimo u izbornu utrku. Cilj nam je da se ne ponovi 2010. godina kada je Vitez dao HDZ-u BiH 4062 glasa, a ostao bez zastupnika u PS BiH i Saboru Županije Središnja Bosna. Uvjeren sam da su naši kandidati, na čelu s kandidatom za člana Predsjedništva, prof. dr. Draganom Čovićem najkvalitetniji i da će uvjerljiva pobjeda na izborima biti jamac da više nikome neće pasti na pamet da izigra volju hrvatskog naroda kao prije četiri godine’’, kazao je predsjednik OO HDZ BiH Vitez, Boris Marjanović.