HDZ BIH Vitez od sada i na Facebook-u

Nakon 22 godine postojanja stranke HDZ BiH u Vitezu, prvi put ova stranka se odlučila pridružiti nekoj društvenoj mreži.

“Znamo da su mnogi naši glasači već odavno na ovoj društvenoj mreži, stoga je službena Facebook stranica HDZ–a BiH pokrenuta da bi se s glasačima moglo komunicirati brže i jednostavnije.

Naša Mladež je već ranije napravila profila na Facebook-u, a sada ćemo i kroz Fan page pokušati uspostaviti komunikaciju s našim biračima”, stoji između ostalog u priopćenju OO HDZ BIH Vitez.

 

Iz OO HDZ BIH VItez naglasili su kako ova stranka svakodnevno bilježi porast članova, posebno mladih te da im je želja na ovaj način pristupiti i mlađoj populaciji te komunicirati “jezikom mladih ljudi”.

“Mišljenje i glas onih ljudi koji svake četiri godine biraju načelnika općine Vitez, kao i općinske vijećnike je od izuzetne važnosti za napredak i razvoj općine Vitez, stoga smatramo kako je svaki vid komunikacije između vladajuće stranke i svih glasača od izuzetne važnosti”, navodi se u priopćenju za javnost.

Facebook fan page OO HDZ BIH Vitez možete posjetiti OVDJE.