HDZ BIH u Travniku organizira Okrugli stol na temu “Obrazovanje u BiH”

Sukladno zaključku donesenom na 31. sjednici Predsjedništva HDZ BiH održanoj u Kreševu, Politička akademija BiH i Odbor za društvene djelatnosti Predsjedništva HDZ BiH organiziraju Okrugli stol na temu „Obrazovanje u BiH”, koji će biti održan u ponedjeljak, 3. veljače 2014. godine, u Katoličkom školskom centru (KŠC) u Travniku, s početkom u 14 sati.

U radnom dijelu uvodničari, odnosno izvjestitelji će biti Nikola Lovrinović, zamjenik predsjednika HDZ BiH, Helena Lončar, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa u ZHŽ, Jozo Jurina, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa u SBŽ, Maja Stojkić, direktorica Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje u BiH, Velimir Jukić, zamjenik direktora Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta u BiH te Ljerka Ostojić, rektorica Sveučilišta u Mostaru.

Na samom početku Okruglog stola pozdravnim govorom obratit će se Lidija Bradara ravnateljica PA HDZ BIH i predsjednica ŽO HDZ BIH SBŽ i don Željko Marić.

Konferencija za novinare na kojoj će predstavnicima medija obratiti organizatori i sudionici skupa, bit će održana u KŠC Travnik, s početkom u 16 sati.