HDZ BIH Travnik: Ilija Nakić kandidat za načelnika, Niko Grganović nositelj koalicijske liste

U četvrtak, 27. lipnja 2024. godine u Travniku održana je 6. redovita sjednica OO HDZ BiH Travnik na kojoj su između ostalog odabrani kandidati za predstojeće Lokalne izbore u BiH na području Općine Travnik.

U sklopu koalicije „HDZ BIH – HSS Stjepana Radića“ listu za Općinsko vijeće Travnik predvodit će prof. Niko Grganović, dok će kandidat HDZ-a BiH za načelnika Općine Travnik biti  Ilija Nakić, aktualni zastupnik u županijskom Saboru i Domu naroda Parlamenta F BiH, potvrdio je predsjednik OO HDZ BIH Travnik Bojan Domić.

Nakić je aklamacijom potvrđen kao kandidat za načelnika.

„Nema te pozicije koja je bitnija od služenja svom narodu. Zahvaljujem na bezrezervnoj i jednoglasnoj potpori, koja me je obvezala da bez razmišljanja prihvatim kandidaturu i stavim se na raspolaganje izbornoj volji birača. Vjerujem kako svojim znanjem, iskustvom i ljubavlju prema Travniku mogu doprinijeti da naš grad učinimo prosperitetnijim i još ljepšim mjestom za život svih naših sugrađana“, poručio je nakon održane sjednice Ilija Nakić.

Koalicijsku listu „HDZ BIH – HSS Stjepana Radića“ listu za Općinsko vijeće Travnik nosit će prof. Niko Grganović, aktualni vijećnik, a i nekadašnji predsjedatelj OV Travnik.

„Prije svega želim zahvaliti stranačkim, ali i koalicijskim prijateljima na ukazanoj časti. Sretan sam i ponosan što predvodim listu, čije će kandidat za načelnika biti gospodin Nakić. Uvjeren sam kako će naši birači znati prepoznati kako smo i ovoga puta ponudili najbolje moguće kandidate i da će to honorirati na predstojećim izborima“, istaknuo je Niko Grganović.

Na koalicijskoj listi „HDZ BIH – HSS Stjepana Radića“ listu za Općinsko vijeće Travnik su brojni aktualni vijećnici, kao i značajan dio novih kandidata, među kojima i dr.sc. Goran Pejaković, koji je na prošlim lokalnim izborima bio kandidat za načelnika općine Travnik.