HDZ BiH pokreće internet televiziju

HDZ BiH za Opće izbore u BiH ove godine bit će najinventivnija i najmodernija kampanja u regiji i šire.U nedostatku kvalitetnog pristupa vodećim TV postajama, HDZ BiH je izradio suvremenu komunikacijsku platformu s koje će emitirati Internet televiziju i širiti informacije kroz brojne društvene mreže.

Riječ je o Internet televiziji HDZ BiH.

Ova medijska platforma omogućit će i prenošenje svih skupova uživo putem internet HDZ BiH TV. Promidžbeni aspekt kampanje bit će dodatno pojačan info grafikama, TV i radio spotovima, banerima…

Prvi prijenos uživo, na novoj platformi HDZ BiH TV ići će u povodu obilježavanja 24. obljetnice utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice BiH, u četvrtak 28. kolovoza 2014. godine.

Svečana sjednica bit će upriličena u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, s početkom u 17:00 sati, a izravan prijenos možete pogledati na: http://www.hdzbih.tv/

Internet televizija HDZ BiH uživo prenosit će i Svečanu akademiju povodom 21. obljetnice HRVATSKE REPUBLIKE HERCEG BOSNE, iz velike dvorane Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače u Mostaru, s početkom u 19:00 sati.