HČSP BiH dala potporu Vladi Aliloviću

Hrvatska čista stranka prava BiH dala je potporu kandidaturi Vlade Alilovića, ali i ostalih kandidata HDZ-a BiH u Lašvanskoj dolini, navodi se u priopćenju koje je na naš redakcijski mail stiglo iz ove stranke.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

 

“Hrvatska čista stranka prava Bosne i Hercegovine,sukladno svojoj prvotnoj izjavi kako će podržati nezavisnog kandidata Matiju Marijanovića za načelnika općine Vitez, ukoliko to učine sve oporbene stranke s hrvatskim predznakom,odustaje od potpore, budući da sve stranke to nisu uradile.

HČSP BIH poziva hrvatski narod Viteza i cijele Lašvanske doline da u što većemu broju izađe na izbore i svoj glas dade načelnickim kandidatima HDZ BIH.Mi.”čisti pravaši” BIH držimo da rasipanje glasova može biti pogubno za sami opstanak našega naroda na ozemlju središnje BiH.

HČSP BIH osuđuje neodgovarno ponašanje HDZ 1990 koji pod plaštom tzv.nezavisnih kandidata u Vitezu i Novom Travniku,te soliranjem u Jajcu suicidno teži ugroziti hrvatske pozicije.Njima uz bok je”platformaški” HSP koji nominiacijom načelnickog kandidata u Kiseljaku nastoji rastočiti hrvatsko biračko tijelo”, stoji u priopćenju koje potpisuje Tadija Ljubičić, predsjednik HČSP BiH.