Grupacija Gudelj povećala plaće svojim uposlenicima za 14%

Nakon što je nedavno Udruženje poslodavaca pokrenulo inicijativu za povećanje plaća zaposlenih u PC 96, uspješno viteško poduzeće Gudelj d.o.o. – Benzinske crpke Eurotank podržalo je ovu inicijativu, te svim svojim uposlenicima od ovog mjeseca povećali su plaće za 14%.
Tvrtka Gudelj d.o.o. već više od 25 godina uspješno posluje i trenutno ima 70 uposlenih osoba.

Za napredak našeg poduzeća ponajviše su zaslužni naši djelatnici koji svakodnevno doprinose našem uspjehu te im na ovaj način želimo odati priznanje i nagraditi ih za trud i zalaganje, poručili su iz poduzeća Gudelj d.o.o. svjesni kako sve više ljudi odlazi iz naših krajeva te na ovaj način žele dati svoj doprinos – rekli su u grupaciji Gudelj.

Poduzeće je osnovano 1992. godine s sjedištem u Vitezu. Kompanija se bavi prodajom i dostavom nafte i naftnih derivata, posjeduju osobni vozni park sa transportnim vozilima za dostavu ulja izravno iz uljne rafinerije, te vozila za distribuciju goriva kupcima na lokalnom tržištu.

U okviru grupacije Gudelj, uspješno posluje više različitih poduzeća od kojih bismo posebno izdvojili poduzeće “Kalvarija Cop” d.o.o., specijalizirano za eksploataciju i preradu dolomitnog agregata s kamenoloma koji se nalazi u Malom Mošunju kod Viteza. Zbog svoje kvalitete, pijesak s površinskog kopa Kalvarije upotrebljavao se na gotovo svim gradilištima BiH, Srbije, Hrvatske, pa i šire. Važno je spomenuti kako je ovo najveći kamenolom dolomita u Europi.

Tijekom godina Gudelj d.o.o. je davao sve od sebe da zadrži vodeću poziciju među konkurencijom; predviđao je i koristio nove mogućnosti na tržištu, te na taj način davao najbolje moguće proizvode i usluge svojim kupcima. Takvu poziciju je stekao primjenom svoje poslovne filozofije: adekvatnim i stručnim timom zaposlenika, kvalitetnim menadžment sustavom i poslovnom metodom koji idu ukorak sa razvijenim svijetom kao i donošenjem dobrih, strategijskih, poslovnih odluka kakva je zasigurno i odluka o povećanju plaća svojim zaposlenicima, što je za svaku pohvalu.

Prethodni članakReprezentacije mininogometa BiH i Srbije odigrat će u Vitezu prijateljski susret
Sljedeći članakSoldić izazvao Jelčića: Spreman sam na rat s njim!