Grupacija Gudelj otvara nova radna mjesta!

Gudelj d.o.o Vitez

Grupacija Gudelj d.o.o. iz Viteza, bavi se trgovinom naftom i naftnim derivatima. Zahvaljujući činjenici da kontinuirano rade na širenju svoje mreže benzinskih crpki, u ovim vremenima teške ekonomske krize, uspijevaju osigurati i nova radna mjesta, tako da sada ova grupacija broji pedeset zaposlenika. U međuvremenu su, kao vlasnici, u rad pustili naftni terminal sa sjedištem u Širokom Brijegu.

Uz postojeće benzinske crpke, kupcima prepozatljive pod imenom Eurotank 1 i 2, koje imaju na području Viteza, kupili su i novu crpku u Širokom Brijegu, koja je s radom počela u prosincu 2010. godine. Najavljivane aktivnosti na početku rada benzinske crpke u Dugom Ratu, u Republici Hrvatskoj, privode se kraju, a mreža benzinskih crpki širi se i u srednjoj Bosni. Cijeneći povjerenje, koje im ukazuju njihovi vjerni kupci, grupacija Gudelj je pokrenula i projekt Klub potrošača, u okviru kojeg nagrađuju povjerenje svojih kupaca, koji članstvom u Klubu ostvaruju mogućnost kupovine po još povoljnijim cijenama. Jedan od najznačajnijih bh. uvoznika i distributera nafte i naftnih derivata, grupacija Gudelj d.o.o. iz Viteza, naftu distribuira putem svojih benzinskih crpki, a od 2005. godine, preko firme kćerke, G-Tanka, uvozi i distribuira naftu na veliko. Samo G-Tank pravi godišnji promet od 20 – tak milijuna eura, a najnoviji podaci o poslovanju govore da ih ostvaren ukupan prihod svrstava među lidere u regiji, ali i šire. Osim što se na srednjobosanskom tržištu pojavljuju kao jedan od najvećih distributera nafte, prisutni su i u ostalim dijelovima F BiH, kao i u Republici Srpskoj. Zahvaljujući primjeni svoje poslovne filozofije, ostvarili su zavidan rezultat da proizvodima koje uvoze i distribuiraju pokrivaju 2,5 % bh. tržišta.

Usluga sukladna europskim normama

Benzinske crpke Eurotank nude goriva sukladna suvremenim europskim normama i s najnižom cijenom na tržištu. Isti poslovni planovi vrijede za sve benzinske crpke, koje djeluju u sastavu grupacije Gudelj. Svoje ciljeve ostvaruju kroz Marketinško – prodajno odjeljenje, smješteno u Poslovnom centru u Vitezu, u okviru kojeg se nalaze pravno i financijsko odjeljenje i generalni zadaci i Prodajni centri ulja i uljnih derivata, koji uključuju i benzinske crpke Eurotank. U vlasništvu tvrtke je i vozni park s transportnim vozilima za dostavu nafte i naftnih derivata izravno iz rafinerije i vozila za distribuciju goriva kupcima na lokalnom tržištu. Uvažavajući činjenicu da se svijet, pa tako i BiH, sve više susreću s ekološkim problemima, grupacija Gudelj iz Viteza je kao ozbiljan poslovni subjekt na sebe preuzeo obvezu očuvanja prirodne sredine. Od početka poslovanja, jedan od primarnih ciljeva jeste distribucija naftnih derivata koji su sukladni s ekološkim normama koje propisuje Europska unija. Tijekom godina svoga postojanja, grupacija Gudelj nastoji zadržati vodeću poziciju među konkurencijom. Predviđali su i koristili nove mogućnosti na tržištu, te na taj način davali najbolje moguće proizvode i usluge svojim kupcima. Takvu poziciju stekli su primjenom poslovne filozofije – donošenjem dobrih, strategijskih, poslovnih odluka, odgovarajućim i stručnim timom zaposlenika, kvalitetnim menadžmentskim sistemom i poslovnom metodom, koji idu ukorak s razvijenim svijetom.

{gallery}gospodarstvo/gudelj{/gallery}

Dragana Sivonjić / BH Privrednik