Grupa Van Gogh dobitnici najprestižnije muzičke nagrade MTV

Grupa VAN GOGH dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade “2014 MTV Europe Music Awards” u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača.

Nagrada će bendu biti uručena 9. studenog u dvorani The Hydro u Glasgowu a ovo je druga MTV nagrada za najpopularniji regionalni rock bend VAN GOGH, kojem je najprestižnija glazbena nagrada dodijeljena već ranije, 2007. godine.

“Hvala svima koji su verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu, benda I našeih vjernih fanova iz cijele regije, među kojima je veliki broj upravo I iz Bosne I Hercegovine. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada na način kako mi to najbolje znamo, muzikom! Prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova u Beogradu”, poručio je frontmen grupe VAN GOGH, Zvonimir Đukić Đule.

Grupa VAN GOGH, nedavno je predstavila i novi spot za pjesmu “Skačem, skači”  s novog albuma “Neumeren u svemu”. Upravo taj spot na najbolji način dočarava atmosferu koja vlada u bendu, kao i njihov odnos s publikom.

Dobijanjem MTV nagrade, Van Gogh dalje nastavlja utrku za osvajanje još jedne nagrade – “MTV Worlwide Act”, koja će takođe biti dodeljena 9. studenog na svečanosti u dvorani The Hydro u Glasgowu.

Fanovi mogu glasati za Van Ggh na linku.

Prethodni članakTisuće vrijednih volontera i ove godine u akciji „Let’s do it – milijun sadnica za 1 dan“
Sljedeći članakU mjestu Jardol ukradeno vozilo