Grupa Domino efekt Vitežane uvodi u 2023. godinu

Ove godine u Vitezu je organiziran javni doček Nove godine na gradskom trgu, točnije na platou ispred Hrvatskog doma. Posjetitelje će zabavljati grupa Domino Efekt a početak glazbenog programa je u 22:30 sati. U ponoć je organiziran  i novogodišnji vatromet.

Obavještavamo građane da će zbog potreba organizacije, sigurnosti građana i prohodnosti, taj dan biti zatvorena ulica Hrvatskih branitelja koja vodi od Maestrala do raskrižja za Best i ulica ispred Hrvatskog doma do početka vila, a zbog postavljanja ugostiteljskih štandova. Ove ulice će biti zatvorene  od subotu u 17:00 do nedjelje u 12:00.

Zbog ove manifestacije promet će se odvijati u ulici koja vodi pokraj osnovne škole u oba smjera. Policija će postaviti znakove zabrane parkiranja i regulirati promet u ovim ulicama u gore navedenim terminima. Molimo građane da zbog potrebe postavljanja ugostiteljskih  štandova u te dane ne parkiraju svoja vozila u tim ulicama.

Iskreno zahvaljujemo na razumijevanju te se nadamo da ćemo zajedničkim djelovanjem doprinijeti da ovaj doček  protekne u najboljem redu.