Gradsko kazalište mladih Vitez zatvorilo Dane kulture u Rami i oduševilo publiku

Gradsko kazalište mladih Vitez i predstava “Don Quijote” dobili su, početkom travnja, od HKUD “Rama” poziv za nastup na manifestaciji “Ramski dani kulture” koji su održani od 17. do 20. svibnja ove godine. U vrlo bogatom programu koji je potrajao nekoliko dana Gradskom kazalištu mladih Vitez pripala je čast nastupom u nedjelju navečer, 20. svibnja, zatvoriti ovogodišnje Dane kultura u Rami.

Reakcija publike na izvedbu članova GKM Vitez bila je odlična. Svoje zadovoljstvo nisu skrivali najmlađi, ali niti oni najstariji u publici.Publika je svoje oduševljenje pokazala čestim i dugotrajnim pljeskovima, a na koncu predstave je nekoliko puta vratila viteške glumce na scenu. Nakon predstave desetine mališana se upoznalo i kratko družilo sa slumcima iz Viteza, nakon čega su domaćini upriličili i prigodan domjenak za goste iz Viteza u motelu “Rama”.

Predsjednica HKUD “Rama” Biljana Glibo izrazila je svoje zadovoljstvo i nastup Vitežana ocijenila odličnim te uručila zahvalnicu i prigodne poklone gostima iz Viteza. Domaćinima se, na iznimno srdačnom prijamu, u ime GKM Vitez zahvalio voditelj kazališta Ivan Sajević te izrazio nadu kako će se ova suradnja nastaviti i produbiti, što je publika pozdravila pljeskom.

Predstavom “Don Quijote” završeni su 3. Dani kulture u Rami, u organizaciji HKUD “Rama”, na čelu s predsjednicom Biljanom Glibo.