Gradsko kazalište mladih Vitez u Žepču odigralo predstavu “Put po svijetu”

Gradsko kazalište mladih Vitez sinoć je nastupilo na 8. Međunarodnim danima kazališta u Žepču. Viteški kazalištarci predstavili su se publici u Žepču svojom sjajnom predstavom “Put po svijetu”. Publika ja ansambl predstave nagradila snažnim pljeskom, a vrijedi istaknuti kako su Vitežani tijekom svih 8 festivala u Žepču nastupili na ovoj revijalnoj kazališnoj smotri.

Predstava “Put po svijetu” je kazališna igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta proputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.

Predstava “Put po svijetu” GKM Vitez, osvojila je mnoga dječja srca. Namijenjena je djeci školskog uzrasta, ali u ovom avanturističkom kazališnom činu jednako uživaju i odrasli.

Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje plakata potpisuje Borislav Sučić.