Gradsko kazalište mladih Vitez putuje na mini turneju u Srbiju

Gradsko kazalište mladih Vitez u vikendu koji je pred nama putuje na mini turneju u Srbiju. Viteški kazalištarci prvo će se predstavom „Don Quijote” predstaviti publici u Šidu, u četvrtak navečer 4. srpnja, gdje će im domaćini biti članovi Amaterskog pozorišta „Branislav Nušić”.

Nakon Šida mladi Vitežani putuju za Smederevo gdje ih u subotu, 6. srpnja, očekuje nastup na 9. Međunarodnom multimedijalnom festivalu “PATOSoffIRANJE”. Na ovom festivalu u 65 različitih programa nastupit će više od 150 umjetnika iz Njemačke, Francuske, Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije, među kojima i članovi GKM-a Vitez.

“Sretni smo što nam je pripala čast nastupiti na prestižnom festivalu u Smederevu. Više od 65 programa garantira odličan sadržaj tijekom četiri dana, a mi smo sretni da smo dio ovoga velikog projekta te da ćemo biti u prilici proširiti znanje, ali i poznanstva. Veselimo se i nastupu u Šidu te novom susretu s našim dragim prijateljima iz ovoga grada”, rekao je za Fenu Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Ovogodišnji program festivala u Smederevu namijenjen je mladima, ali i svima koji u sebi nose mladalački duh, pa otud i krilatica ovog festivala “Zauvijek mlad”.

Prethodni članakUprava Nogometnog kluba “Vitez” uputila zahvalu Općinskom vijeću
Sljedeći članakImenovano Popisno povjerenstvo Općine Vitez