Gradsko kazalište mladih Vitez i “Zmijska čorba” oduševili Novotravničane

Gradsko kazalište mladih Vitez u srijedu navečer, 12. lipnja, nastupilo je u Novom Travniku, u sklopu obilježavanja dana ove općine, s predstavom “Zmijska čorba”.

Vitežani su s ovom predstavom na nedavno održanom 18. međunarodnom festivalu “Dadras” u Subotici osvojili tri nagrade, a publika u Novom Travniku imala je priliku uvjeriti se zašto ova predstava pobuđuje veliki interes javnosti i izaziva odlične kritike.

Predstava je odigrana pred gotovo 200 posjetitelja u Domu kulture Novi Travnik, a publika predstavu vie puta prekidala gromoglasnim pljeskom da bi na koncu mladi viteški glumci nekoliko puta izlazili na bis.

“Odlična reakcija novotravničke publike u nama je pobudila pozitivnu energiju i natjerala nas da damo svoj maksimum. Uistinu je bilo zadovoljstvo igrati predstavu u Novom Travniku i radujemo se novon nastupu pred divnom publikom. Još jednom našim susjedima iz Novog Travnika u ime GKM-a Vitez želim sretan Dan općine”, rekao je nakon predstave Bruno Grebenar, jedan od glumaca u ovoj predstavi.

Uvertira u predstavu bio je nastup polaznika dječjeg vrtića Novi Travnik, koji su izvesli igrokaz “Ogledalce”, na oduševljenje publike.

Prethodni članakU petak 9. festival “Dok teče Lašva”
Sljedeći članakBZK “Preporod” Vitez organizira 6. međunarodnu smotru folklora