Gradsko kazalište mladih Vitez i “Zmijska čorba” oduševili Novotravničane

Gradsko kazalište mladih Vitez u srijedu navečer, 12. lipnja, nastupilo je u Novom Travniku, u sklopu obilježavanja dana ove općine, s predstavom “Zmijska čorba”.

Vitežani su s ovom predstavom na nedavno održanom 18. međunarodnom festivalu “Dadras” u Subotici osvojili tri nagrade, a publika u Novom Travniku imala je priliku uvjeriti se zašto ova predstava pobuđuje veliki interes javnosti i izaziva odlične kritike.

Predstava je odigrana pred gotovo 200 posjetitelja u Domu kulture Novi Travnik, a publika predstavu vie puta prekidala gromoglasnim pljeskom da bi na koncu mladi viteški glumci nekoliko puta izlazili na bis.

“Odlična reakcija novotravničke publike u nama je pobudila pozitivnu energiju i natjerala nas da damo svoj maksimum. Uistinu je bilo zadovoljstvo igrati predstavu u Novom Travniku i radujemo se novon nastupu pred divnom publikom. Još jednom našim susjedima iz Novog Travnika u ime GKM-a Vitez želim sretan Dan općine”, rekao je nakon predstave Bruno Grebenar, jedan od glumaca u ovoj predstavi.

Uvertira u predstavu bio je nastup polaznika dječjeg vrtića Novi Travnik, koji su izvesli igrokaz “Ogledalce”, na oduševljenje publike.