Gradsko kazalište mladih Vitez i “Don Quijote” oduševili Tuzlake

Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez ovoga tjedna nastupilo je na 13. Međunarodnom festivalu teatara s područja Balkana “Pozorište bez granica 2013″ u Tuzli.

Uspješan organizator ovoga revijalnog i iznimno kvalitetnog festivala, koji okuplja ponajbolje amaterske kazališne grupe iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Cne Gore i Slovačke, je Draft Teatar iz Tuzle.

Gradsko kazalište mladih Vitez na ovom je festivalu nastupilo sa svojom višestruko nagrađivanom predstavom “Don Quijote”, koja je posljednji put izvedena prije gotovo godinu dana, a predstava je izvedena u dvorani Doma mladih u Tuzli.

“Zahvaljujem našim dragim prijateljima iz Viteza na odličnom nastupu. Publika je oduševljena izvedbom predstave “Don Quijote”, kao i mi organizatori. Veselimo se skorom susretu u Vitezu ili Tuzli, a možda i na nekom od festivala van BiH”, rekao je za portal vitez. info Dragan Tešić, utemeljitelj i voditelj Draft teatra iz Tuzle.

Predstavu „Don Quijote” režirala je Mirna Mišković, prema adaptaciji teksta Sanje Babić-Đulvat. U predstavi igraju: Marko Mirković, Mirna Mišković, Slaven Čalić, Bruno Grebenar. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.