Google lansirao novu aplikaciju za pristup e-mailu

Google je osvježio i modernizirao pristup e-mailu kada je prije 10 godina lansirao svoj Gmail, a od tada stalno radi na inovacijama inboxa. Sad je, čini se, na redu nova (r)evolucija, a u pitanju je najnovija Googleova multiplatforma pod nazivom Inbox.

Inbox radi s Gmailom, ali je potpuno odvojeno sučelje koje korisnik može, ali i ne mora, koristiti da bi pristupio svojoj e-pošti. Nova aplikacija potpuno je različit servis od Gmaila, i formom i sadržajem. Vizualno, platforma se ističe šarenim suvremenim izgledom i vizualno dojmljivom kombinacijom poruka i podsjetnika.

Pomoću Bundles aplikacije, omogućena je napredna opcija sortiranja poruka. Olakšan je i rad s tzv. Highlights sadržajima, čime je poboljšana vidljivost i dostupnost važnijih poruka i materijala.

Inbox aplikacija prilagođena pametnim telefonima omogućuje, primjerice, namještanje vremena kada će se neka poruka pojaviti u inboxu, što je već poznato korisnicima Boomeranga.

Nova Googleova aplikacija donosi i novosti kada je u pitanju arhiviranje poruka, kao i kod pisanja nove poruke. Aplikacija Inbox  za sada je dostupna korisnicima samo putem pozivnice, a Google nije još najavio kada će servis biti otvoren za sve korisnike.

Prethodni članakMarija Žepačkić – nova viteška glazbena zvijezda na estradnom nebu
Sljedeći članakU subotu u Vitezu “Grah za Iliju Ladina”