Global TV dostupan u Vitezu

global buducnostPoduzeće Global Internet d.o.o. iz Novog Travnika pustilo je u rad najmoderniju optičku mrežu u Vitezu. Optički kabal je stigao do zgrada a s njim i ostali telekomunikacijski servisi. FTTH/B (optika do kuće/zgrade) je revolucionarna tehnologija koja korisnicima omogućuje velike brzine pristupa mreži, čak i do 1 Gbps.

IPTV
je usluga nove generacije koja omogućuje korisnicima da na svom TV uređaju prate TV/radio kanale u digitalnom formatu te koriste ostale interaktivne usluge, kao što su: SNIMANJE NEOGRANIČENOG BROJA PROGRAMA ISTOVREMENO, PAUZIRANJE PROGRAMA, PROGRAMSKI VODIČ (EPG), PODSJETNICI, YOUTUBE, REDTUBE, MEDIA CENTAR, SMS CENTAR. Cijena osnovnog IPTV paketa, koji uključuje 140 TV kanala i interaktivne usluge, iznosi 18.00 KM mjesečno (sa uključenim PDV-om).

INTERNET
Global Internet d.o.o. Vam omogućuje pristup internetu brzinama od 10 do 100 Mbps. Cijena START paketa sa brzinom downloada od 10 Mbps te brzinom uploada od 1 Mbps iznosi 18.00 KM mjesečno (sa uključenim PDV-om).

SUPERDUO
je popularni paket koji združuje uslugu internet pristupa brzine od 20 Mbps i uslugu IP Televizije sa preko 140 kanala na jedan račun. Cijena SUPER DUO paketa iznosi 34.00 KM mjesečno (sa uključenim PDV-om).

UGOVOR
Priključak na FTTH/B infrastrukturu je besplatan a ugovor potpisujete na neodređeno vrijeme i možete ga raskinuti kad god poželite.

Više informacija na www.global.net.ba, putem e-maila info@global.net.ba ili kontakt telefon 030 795 027.