Global Internet iznenađuje svoje korisnike!

global tv

Global Internet d.o.o. tijekom 6. mjeseca iznenađuje sve korisnike SUPER DUO paketa.

Korisnici spomenutog paketa uživat će u 3x većim brzinama internet pristupa po istoj cijeni. 30 Mbps + IP Televizija (preko 90 TV kanala u digitalnom formatu) po cijeni od samo 34.00 KMs uključenim PDV-om.

Da spomenemo da je Global d.o.o. Novi Travnik tijekom 4. mjeseca svoju ponudu proširio s nekoliko novih paketa. Među njima se nalazi i ponuda za super brzi intenet (FTTH/FTTB) koja može davati brzine i do 1Gbps, što je mnogo brže u odnosu na ADSL ili kablovske sustave. U ponudi se također nalazi IP televizija s preko 80 digitalnih kanala kao i usluga telefonije.

Usluga je trenutno dostupna u gradskom području NovogTravnika.

IP Televizija

IPTV je usluga nove generacije koja omogućuje korisnicima da na svom TV uređaju prate TV/radio kanale te koriste ostale interaktivne usluge kao što su VOD (video on demand usluga), PVR (snimanje programa), Time shift (gledanje programa do 24 sata unazad), EPG (programski TV vodič). Prednost IPTV usluge je ta što korisnik dobija digitalnu sliku te mogućnost praćenja HD kanala. Za GLOBAL INTERNET IPTV uslugu potrebno je da korisnik posjeduje priključak na FTTH infrastrukturu (općina Novi Travnik) te STB (set-top box) uređaj.

Telefonija

VoiP (Voice over Internet Protocol) je opći pojam za glasovnu komunikaciju preko IP mreža poput Interneta. Umjesto izraza VoIP često se nailazi na istovjetne pojmove: IP telefonija (IP telephony), Internet telefonija (Internet telephony)… Internet telefonija odnosi se na komunikacijske usluge, glasovna komunikacija, faks i / ili govorna pošta, koje se šalju putem Interneta, umjesto javnom telefonskom mrežom. Osnovni koraci koji su uključeni u internet telefoniji su pretvorba analognog signala glasa u digitalni format i kompresija signala u IP pakete za prijenos preko Interneta, proces je obrnut pri primanju.

FTTH/B internet

FTTH/B (Fiber to the Home/Fiber to the Building) je revolucionarna tehnologija koja korisnicima omogućuje velike brzine pristupa mreži, čak i do 1 Gbps. GLOBAL INTERNET mreža je bazirana na GPON tehnologiji te se do same kuće/zgrade koristi infrastruktura bazirana na optičkim vlaknima. Ova usluga je trenutno dostupna samo na području općine Novi Travnik.

Više informacija na Global.net.ba