Glavna nagrada velike FIS-ove nagradne igre, automobil Toyota Yaris-hibrid, završila u Travniku

Ključevi automobila Toyota Yaris-hibrid jučer su uručeni sretnom dobitniku glavne nagrade u velikoj FIS-ovoj nagradnoj igri “S FIS-om u sretniju i bolju 2021.”.

Sretni dobitnik je Luka Zirdum iz Travnika. Još pomalo u nevjerici, Luka kaže da je fantastičan osjećaj dobiti najvrjedniju nagradu kojoj se svi nadaju, ali samo jedan dobije.

“Zahvaljujem se FIS-u na ovoj velikoj i vrijednoj nagradi za mene i moju obitelj. Da sam očekivao – nisam, ali mislim da svatko igra da nešto dobije. Nisam očekivao da ću biti dobitnik glavne nagrade”, rekao je on.

Nagradna igra “S FIS-om u sretniju i bolju 2021.” je trajala od 15. prosinca do 31. ožujka na području Federacije BIH i od 1. do 30. ožujka na području RS-a. Sudionici nagradne igre su bili svi kupci koji su u bilo kojem FIS centru ostvarili kupovinu u vrijednosti od 50 KM i više, uredno popunili kupon i ubacili u označenu kutiju. Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, javno izvlačenje nagrada održano je u prodajnom centru FIS u Vitezu u petak, 9. travnja.

Bogat nagradni fond je sadržavao ukupno 34 nagrade, i to robno novčane bonove u apoenima od 200 KM, 500 KM i 3.000 KM, televizore i mobitele brenda Samsung, električne romobile, laptope, te najvrjedniju nagradu automobil Toyotu Yaris-hibrid.

“Usprkos ovom veoma teškom vremenu iznimno smo ponosni što početak godine možemo obilježiti u duhu nagrađivanja naših vjernih kupaca. Naš nagradni fond sastojao se od 34 vrijedna poklona, a glavna nagrada je bila automobil Toyota Yaris. U ime poduzeća FIS, i u svoje ime, čestitam svim dobitnicima, a posebno Luki i njegovoj obitelji. Luki želim sigurnu vožnju i puno prijeđenih kilometara”, izjavio je Igor Radoš, direktor prodaje FIS-a.

Imena najsretnijih kupaca objavljena su na službenoj web stranici kompanije. Iz FIS-a poručuju da će i dalje nagrađivati lojalnost svojih kupaca i da nagradnih igara neće nedostajati niti u nekom narednom periodu.

Prethodni članakUDiT F BiH: Isključenje pacijenta iz općine Gradačac s dijalize
Sljedeći članakTEHNOLOGIJA ZAGRIJAVANJA DUHANA NA TRI NOVE LOKACIJE: IQOS stigao u Vitez, dva nova prodajna mjesta u Zenici