Glasine nisu istinite: Kemal Monteno je živ i zdrav!

IAKO su mnogi ostali šokirani viješću o smrti glazbene legende Kemala Montena koju su večeras prenijeli brojni portali, slavni je pjevač ipak živ. Za Klix.ba danas je izjavio kako se osjeća dobro i kako je spreman za koncert 29. listopada u beogradskom Sava centru.

“Upravo se vraćam iz Beograda, snimao sam tamo TV emisiju kod voditelja Ivana Ivanovića koja će se emitirati u petak. Odlično se osjećam, bio sam tamo i da se dogovorimo oko nekih stvari, jer ću pjevati i u Pančevu, Nišu… Što se tiče zdravlja sada je sve u najboljem redu, dobro se osjećam i spreman sam za koncerte”, rekao je Monteno.

Kemalu je nedavno ugrađena srčana prijemosnica jer mu je bolest, koju ima već 15 godina, oslabila srce. No, unatoč tomu, Monteno se osjeća dobro te naglašava da se raduje i solističkom koncertu u Sarajevu koji će održati 28. studenog u Zetri. Također, večeras se javio televiziji TV1 i sam demantirao vijest koja se vrlo brzo proširila internetom.

“Jutros sam i ja čuo da sam umro. Zvao me moj liječnik i pitao je li istina da sam umro. Evo vidiš da sam umro, odgovorio sam mu. Ne znam zašto me već drugi put šalju u smrt. Sve je počelo 1995. godine kada sam sa pokojnim Davorinom Popovićem otišao u Ljubljanu, a bosanski mediji objavili da sam umro. Ne znam zašto im to treba, ali nek’ im bude. Dobro sam. Upravo sam bio na probi, a svi koji misle da sam mrtav neka dođu 28. studenog na moj koncert u Sarajevu i uvjere se da sam još uvijek tu”, izjavio je pjevač.

Index.hr