Glas publike: Dario Čerkez u konkurenciji za najboljeg sportaša Kantona Središnja Bosna

Po šesti puta posjetitelji portala hronika.ba imaju mogućnost da glasaju i izaberu najboljeg sportaša ili sportašicu KSB.

Nagrada „Glas publike“ će biti uručena na manifestaciji „Izbor sportaša KSB 2016.“ koja će se održati 3. 2. 2017. godine u Vitezu. Glasanje traje do nedjelje 29. siječnja do 12 sati.

Podsjetimo, do sada su Glas publike osvajali Željko Palavra (2011.),Tatjana Stanić (2012.), Nasul Mešinović (2013), Suada Menzil (2014.) i Nedim Mustafica (2015).

Link za glasanje: http://www.hronika.ba/sport/izbor-sportiste-sbk-2016.html

U konkurenciji su:

Pamela Smoljo (Karate klub “Napredak” Busovača): U organizaciji SKDUN u njemačkom gradu Nürnbergu, od 1. do 3. travnja 2016. godine, održano je 6. europsko prvenstvo SKDUN u karateu, na kojemu je Pamela Smoljo osvojila u svojoj kategoriji zlatnu medalju u katama i borbama.

Dario Čerkez Vitez (MCK Vitez): Jedan od najboljih motokrosista u regiji. Ima 13 uzastopnih naslova državnog prvaka i još tri nagrade “Zlatna kaciga”.

Aldin Pandžo (Košarkaški klub Iskra Bugojno): Jedan od najzaslužnijih za veliki uspjeh KK Iskra koja se plasirala u A1 košarkašku ligu BiH.

Amina Tahirović (Karate klub Travnik): Peta na Europskom prvenstvu u Cipru, srebrna na Balkanskom juniorskom prvenstvu, juniorska prvakinja BiH.

Kenan Karađuz (NK Metalleghe BSI Jajce): Kao kapiten predvodio jajačke Kraljeve u povijesnom uspjehu, osvajanju Prve lige F BiH i plasmanu u BH Telecom premijer ligu BiH.

ENI news

Prethodni članak‘Zaboravljeni’ zločin: 24. godišnjica zločina nad Hrvatima u Dusini
Sljedeći članakBivši građevinac kuću napravio naopačke: Supruga mislila da je poludio!